Регионалният министър обжалва заповедите на областния управител Марио Смърков за Крайбрежната във

...
Регионалният министър обжалва заповедите на областния управител Марио Смърков за Крайбрежната във
Коментари Харесай

Регионалният министър обжалва заповедите за Крайбрежната във Варна

Регионалният министър апелира заповедите на регионалния управител Марио Смърков за Крайбрежната във Варна пред Административния съд, оповестиха от пресцентъра на съда.

С заповедите си от началото на юни областният шеф анулира заповед на предшественика му Благомир Коцев от 2О22 г. за прекъсване достъпа на МПС на Крайбрежната алея и подреди административната кореспонденция да бъде изпратена на кмета на Община Варна. От градоначалника се искаше да се произнесе неотложно, като сътвори съобразена със закона и безвредна за всички участници в придвижването (пешеходци, велосипедисти и ППС) организация на придвижването по „ Крайбрежната алея “.

„ Според жалбоподателя (МРРБ) е несъмнено събитието, че бетоновата настилка на дамбата не е оразмерена за преносими товари на моторни транспортни средства и в Министерство на регионалното развитие не е постъпвала кореспонденция за издаване на авансово единодушие за капиталово желание, обвързвано с осъществяване на улица върху дамбата. “, показват от съда. Допълват, че в жалбата се твърди, че заповедите на регионалния шеф са издадени в несъгласие с материалноправните правила, административнопроизводствените правила и с задачата на закона. Иска се съдът да извърши инспекция на законосъобразността на оспорените административни актове и да ги анулира, съобщи морето.нет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР